VERKAMI

Solidaritat sobre rodes a Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

L'Institut Milà i Fontanals grava un disc amb l'objectiu de finançar 3 cadires de rodes per a adolescents senegalesos

| 04/06/2022 a les 14:00h

Institut Milà i Fontanals
Institut Milà i Fontanals
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.
 
Avui presentem una proposta nova que es troba en plena campanya a Verkami: el projecte musical i solidari dels alumnes de batxillerat de l'Institut Milà i Fontanals.


INSTITUT MILÀ I FONTANALS
A la matèria d’emprenedoria, l'alumnat del Batxillerat d'arts escèniques de l'Institut Milà Fontanals col·laboren amb l'ONGD Alkaria. Aquesta, els ha proposat el repte de finançar l’adquisició de 3 cadires de rodes per a tres joves senegalesos amb paràlisi cerebral que no tenen mobilitat. Per aconseguir els donatius, El combo del Milà han enregistrat Ketore (autoeditat, 2022), un disc on versionen 6 cançons ben conegudes. Els alumnes de Vilafranca del Penedès són qui posen la veu i qui toquen els instruments a temes que van des de "Proud Mary" de Tina Turner fins a "Una lluna a l'aigua" de Txarango.


Per poder materialitzar Ketore i completar el seu objectiu solidari, l'institut ha engegat una campanya a Verkami. Tots els mecenes que hi col·laborin rebran el disc físic o amb descàrrega digital en funció de la quantitat aportada.
 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Institut Milà i Fontanals, verkami

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.