actualitat

Julieta: «'Trenca'm el cor' és una festa, un himne per sentir-ho tot al màxim»

«Trenca'm el cor» és el segon avançament de 'Ni llum ni lluna', el nou àlbum de la barcelonina que surt al setembre

Julieta actuarà el proper 20 d'agost al Festigàbal dins de les festes de Gràcia de Barcelona

| 27/07/2022 a les 12:30h

Julieta
Julieta | Juan Miguel Morales
Composta i produïda per la mateixa Julieta, amb ajuda als comandaments del productor barceloní Moed, "Trenca'm el cor" convida a ballar sobre una declaració d'amor que reclama una nova trobada tot i que algú pugui tornar a trencar-li el cor. La peça és el segon avançament del nou àlbum de l'artista barcelonina, previst pel setembre: Ni llum ni lluna (Music Bus, 2022).


"Per aquest àlbum m'he proposat fer cançons més ballables, més pop i enèrgiques. Hi ha contrastos, però el fil principal és més energètic", explica Julieta, que cita precisament el nou tema com a exemple: "'Trenca'm el cor' és un himne per sentir-ho tot al màxim i fer una festa d'aquest sentiment". I és que en general, com explica la mateixa autora, tot el nou disc serà "molt intens".

Quant al nou àlbum, l'artista explica el significat darrere el títol: "el concepte de ‘Ni llum ni lluna’ és per situar l’àlbum al vespre, per representar el moment de transició, d’allà on vinc i cap a on vaig." Després de l'èxit de Julieta sobre els escenaris del Primavera Pro, del Magnífic Fest i del Festival Maleducats, aquest estiu actuarà també al Festigàbal, dins de les festes de Gràcia de Barcelona, el pròxim 20 d'agost. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, julieta, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.