Estrenes

La trucada d'amor de Beals the Band

Estrenem i escoltem en exclusiva el nou senzill del trio barceloní, «Deixa un missatge»

Sota la pluja de Beals The Band

| 01/09/2022 a les 13:30h

Beals the Band
Beals the Band
Amb influències del neofunk, el pop-dance i el r'n'b contemporani, Beals the Band va publicar el 2019 el primer àlbum, Use Protection (Delirics, 2019). Ara, el trio barceloní, format per Àlex Murga, Dany Varcàrcelo i Albert Monsalve, ha replantejat el seu projecte, creant nous temes en català però mantenint la seva sonoritat. Després de publicar les cançons "Ara toca viure" i "Jo he decidit", estrenem en primícia el tercer senzill: "Deixa un missatge".


La nova cançó de Beals The Band parteix precisament d'un missatge al contestador automàtic de la persona a qui s'estima: "només truco per sentir la teva veu", comença el tema, que va desenvolupant tot el monòleg per a l'estimada. "Parla'm i ara et vinc a buscar, perdem-nos entre els versos del pecat", canta Murga.

Musicalment, Beals the Band ha volgut homenatjar i inspirar-se en l'R'n'B dels setanta, que han actualitzat amb la coproducció de Mario Patiño (Atlántida Estudio). La cançó va acompanyada d'un videoclip dirigit pel mateix grup i produït al costat d'AM Productora, on es visualitza la noia rebent i escoltant el missatge que li ha deixat el protagonista a la bústia de veu.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, actualitat, Beals the band

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.