estrenes

​Jo Jet i Maria Ribot emprenen el vol de l’alosa

Estrenem el darrer avançament del nou disc del duet del Bages, «Febrer // Agost»

| 12/09/2022 a les 10:43h

Jo Jet i Maria Ribot
Jo Jet i Maria Ribot
El duet del Bages Jo Jet i Maria Ribot estan a punt de publicar un nou disc, el seu cinquè treball d’estudi. L’àlbum veurà la llum aquesta tardor, però avui ens avancen en primícia una de les peces que el configuren i que ens situa en el llindar final de tota una etapa: “Febrer // Agost”.
 

Amb el seu habitual llenguatge poètic, la formació fa servir els mesos de febrer i agost per fer una metàfora sobre aquell moment en què s’han deixat enrere els dies més curts i els més llargs i comença una nova temporada en què ja no hi haurà més primeres vegades: “ara que a la vida encara som febrer, ara que a la vida encara som agost, ara que som joves, però no som nous”. Amb aquesta idea, el duet se situa entre el desig juvenil del present i la por a fer-se grans i encetar la nova etapa que ja albiren a l’horitzó, mentre l’alosa, un ocell associat a l’alegria i a la primavera, “emprèn el vol”.
 
Per filar aquesta cançó, que sublima i poetitza un sentiment generacional, el duet s’ha acompanyat de la jove Marina Lluch, a la bateria i al PAD, i de Sr. Chen a la producció, qui dota al tema, i tot el disc, d’un nou tint urbà. La peça s’acompanya d’un videoclip, que realitzat per Elisabet Mateu Matesanz i Ignasi Àvila Padró, recrea un directe dels tres músics entre un fons -fictici- boscós.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, videoclips, Jo Jet i Maria Ribot, estrenes

COMENTARIS

Amor

Anonim, 25/08/2023 a les 12:50

Canteo molt beeee ♥️

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.