Videoclips

Buhos viu la festa sota «La pluja tropical»

La banda de Calafell presenta el primer avançament del seu cinquè treball, que veurà la llum a principis de 2023

El tema compta amb un videoclip en què hi apareixen el cantant Triquell, l'actor Biel Duran, l'actriu Ariadna Colomer i el periodista Abraham Orriols

Buhos: «El que hem aconseguit no ens ho imaginàvem ni en el millor dels somnis»

| 30/09/2022 a les 12:30h

Buhos
Buhos | Jordi Benítez
Després d'una extensa gira estival i de celebrar el seu 15è aniversari en un concert especial a la seva vila natal, Calafell, Buhos no s'atura i publica un nou tema. Es titula "La pluja tropical" i serà el primer avançament del seu cinquè disc, que veurà la llum a principis de 2023. A més, aquesta nova cançó s'acompanya d'un videoclip que compta amb la participació de músics com Triquell o Maria Jacobs, l'actor Biel Duran, l'actriu Ariadna Colomer i el periodista de TV3 Abraham Orriols.


"La festa tropical" reuneix tots els ingredients que conformen l'estil de Buhos. Pop festiu carregat de reminiscències mestisses, arranjaments electrònics i una tornada enganxosa i del tot corejable. Amb aquesta fórmula d'èxit, Buhos parla d'un amor metafòric mitjançant comparacions meteorològiques. El tema comença amb el que, aparentment, sembla una predicció del temps que, a poc a poc, es va esclarint com una metàfora de l'amor entre dues persones.

El videoclip, dirigit per Dani Feixes, ha estat rodat a la població empordanesa de Sant Pere Pescador i mostra els integrants de Buhos convertits en pirates i celebrant una festa tropical en què no falten el ball i la música en directe, combinats misteriosos i exòtics ni tampoc una timba de pòquer.
Especial: Videoclips
Arxivat a: Enderrock, buhos, Buhos, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.