Festivals

La música familiar es reuneix als Petits Camaleons

El festival arrenca aquest diumenge 25 de setembre a Sant Cugat del Vallès i s'allargarà fins al 2 d'octubre

La iniciativa portarà a més de 25 artistes com Stay Homas, Buhos, Els Catarres, Ginestà, Maruja Limón, entre altres

| 21/09/2022 a les 17:30h

Stay Homas
Stay Homas | José Irún
Aquest cap de setmana torna el festival Petits Camaleons amb la voluntat que infants i famílies puguin tenir un any més un espai per a gaudir de música en directe. El festival arrenca aquest diumenge 25 de setembre i s'allargarà fins al 2 d'octubre a Sant Cugat del Vallès amb dos espais principals: el Teatre-Auditori i el Parc de l'Arborètum.
 
El festival per a públic familiar inaugurarà l'edició d'enguany aquest diumenge amb un esdeveniment de franc: "Petits camaleons a la ciutat". Aquest acte inaugural tindrà lloc a la Plaça Octavià i comptarà amb el concert de Heavy per Xics i de diferents cercaviles musicals. El festival s'aturarà entre setmana per no interrompre la rutina escolar dels infants, però tornarà a programar més música en directe el divendres 30 amb La gran festa de pares i mares amb la banda de folk irlandesa River Omelet (20 h, Plaça Victòria dels Àngels) i el trio barceloní Stay Homas (21 h, Teatre Auditori).
 
El gran gruix de la programació del Petits Camaleons es concentrarà en el cap de setmana de l'1 i el 2 d'octubre, que oferirà més d'una vintena de concerts repartits durant tot el dia per adaptar-se als horaris dels principals assistents: els més petits de la casa. El dissabte 1 d'octubre començarà amb la segona actuació d'Stay Homas (11 h, Teatre-Auditori) i la de Ginestà (12:30 h, Carpa del Parc de l'Arborètum). Al migdia, es podrà escoltar el quintet barceloní Maruja Limón (14 h, Teatre-Auditori) i El Pony Pisador (16 h, Carpa del Parc de l'Arborètum), i a la tarda, serà el torn de Xiula (17:30 h, Teatre-Auditori) i de The Penguins - Reggae per Xics (19 h, Carpa del Parc de l'Arborètum). A més, pujaran als altres escenaris del Parc de l'Arborètum Heavy per Xics, Pepet i Marieta, Maria Hein, Sexenni, Mabel Flores, Sara Roy i Decibelles.
 
El diumenge 2 arrencarà amb Marcel i Júlia (11 h, Carpa del Parc de l'Arborètum); Delafé y Las Flores Azules (12:30 h, Teatre-Auditori) i Roba Estesa (14 h, Carpa del Parc de l'Arborètum). També seran a Sant Cugat La Ludwig Band (16 h, Teatre-Auditori), Buhos (17:30 h, Carpa del Parc de l'Arborètum) i Els Catarres (19 h, Teatre-Auditori). Així mateix, al llarg del dia, oferiran la seva música als altres escenaris del Parc de l'Arborètum artistes com Alérgicas al Polen, Rambalaya, Carlota Flâneur, Da Souza, Fenya Rai!, River Omelet, Pere Martínez i Eva Kaué & Albert Solà.

Davant la gran quantitat de concerts programats l'1 i el 2 d'octubre, el festival ofereix diferents modalitats d'entrada per adaptar-se a l'interès de cada assistent. L'entrada Premium permet assistir a tots els concerts, la bàsica dona accés a tots els concerts a excepció d'aquells que se celebren al Teatre Auditori i la senzilla permet gaudir dels concerts que se celebren als diferents escenaris Parc de l'Arborètum excepte els de la Carpa de l'Arborètum.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Buhos, Els Catarres, Petits Camaleons, stay homas, actualitat, Maruja Limón, Ginestà, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.