CONCERTS

La música de les Fires de Sant Narcís

L'Ajuntament de Girona presenta la programació musical de Fires, del 28 d'octubre al 5 de novembre

Hi actuaran, entre d'altres: Els Catarres, Miki Núñez, Doctor Prats, Skatalà, La Ludwig Band, Xarim Aresté i Maria Jaume

| 04/10/2022 a les 17:00h

Presentació de les Fires de Girona 2022
Presentació de les Fires de Girona 2022 | Ajuntament de Girona
Avui, el vicealcalde i regidor de Cultura de l'Ajuntament de Girona, Quim Ayats; la regidora de Ciutadania, Participació i Dinamització del Territori del consistori, M. Àngels Cedacers Hervàs, i el programador de les Fires, Natxo Morera de la Vall, han presentat la programació musical de les Fires de Girona.

A l'escenari de La Copa, ubicat dins l'espai de les entitats gironines al Parc de la Devesa, hi actuaran Adala i Lágrimas de Sangre (28 d'octubre), Nöia, Sonic Beast i Milenrama (29 d'octubre), la Black Music Big Band i Miki Núñez (30 d'octubre), una nit dedicada al ska amb La Penguins, Skatalà i Dr. Ring Ding (31 d'octubre); la festa de la Di-Versiones (1 de novembre); The Tyets, Cookah P. & the Boom Boom Fighters i Doble & Hugsound i la Basement Band (3 de novembre); La Tosca Brava, Tropa do Carallo i The Anti-Pàtiks (4 de novembre); i Els Catarres, Doctor Prats i Habla de Mí en Presente (5 de novembre).

D'altra banda, a l'escenari del Parc del Migdia hi actuaran Lexed, Ken Ishi i Ángel Molina (29 d'octubre); Big Black Rhino i Xarim Aresté (30 d'octubre); Za! i la Transmegacobla i La Ludwig Band (1 de novembre); una nit dedicada a les havaneres amb Les Anxovetes i Arjau (2 de novembre); Xebi SF i Miqui Puig (3 de novembre); Paula Grande i Maria Jaume (4 de novembre); i el 1r Combat de Glosa de Fires de Girona i Germà Negre (5 de novembre), una activitat promoguda per l'equipament El Foment.

Enguany, després de les restriccions per la COVID-19, es recuperen tots els actes de cultura popular; i s'afegeixen nous actes com el primer combat de glosa de les Fires, l'Anxovada amb Les Anxovetes i Arjau i l'espectacle del 25è aniversari de l'Escola Municipal de Música. La música familiar també tindrà el seu espai, amb les actuacions de La Copeta, amb Rock per Xics, Reggae per Xics i Lali BeGood.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, girona, fires de sant narcís

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.