Concerts

Joan Amèric, la veu dels Països Catalans

L’alzirenc actuarà el 27 d’octubre al Palau de Pedrables

| 18/10/2022 a les 17:30h

Joan Amèric
Joan Amèric | Juan Miguel Morales
El veterà cantautor Joan Amèric actuarà el dia 27 d’octubre al Palau de Pedralbes de Barcelona, en la segona intervenció per ‘visibilitzar’ el marc cultural dels Països Catalans. L'alzirenc presentarà el recital “Perquè soc poble... un país enamorat”, que ja ha sonat a València i també arribarà a Palma. 
 
Però aquest cop serà diferent: “L’espectacle canta a la vida en una terra on els enamorats ens diem ‘t’estime’, ‘t’estimo’ i ‘t’estim’, en una celebració de la nostra vida com a poble”. I, a partir d’aquí, Amèric va imaginar un somni: “Una nit vaig tenir la idea boja de presentar-ho a les tres primeres institucions dels territoris als quals canto”. El primer pas es va fer realitat el 3 de gener del 2020, quan va estrenar el cicle al Pati Gòtic de la Palau de la Generalitat Valenciana. 
 

Joan Amèric Foto: Juan Miguel Morales


Amb una pandèmia entremig que va truncar la resta d'espectacles, el concert als Jardins de Pedralbes, que pertanyen des d'aquest any a la Generalitat de Catalunya, serà el segon pas, convidat pel mateix president. El repertori es repartirà entre peces noves i d’altres d’històriques i representatives dels 30 anys de carrera –“són cançons que m’expliquen com a cantautor”–, o les versions “M’aclame a tu”, d’Ovidi Montllor, i “Yo vengo a ofrecer mi corazón”, de Fito Páez
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Joan Amèric, Palau de Pedralbes, concerts

COMENTARIS

Perquè sóc un amic

AnònimJoan Gómez , 19/10/2022 a les 18:31

Felicitar al Joan Amèric perquè la seva obstinació junt amb la seva qualitat com a cantautor i com a persona, ha estat premiada amb aquest maravellós concert.
Enhorabona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.