Sona9

Bigwé, Aina Koda, Eloi Sayrach, Figa Flawas i Jovedry s'enfronten a la penúltima prova del Sona9

El test ha consistit en una estada per preparar el directe de la final

| 20/10/2022 a les 14:28h

Aina Koda, Bigwé, Eloi Sayrach, Figa Flawas i Jovedry
Aina Koda, Bigwé, Eloi Sayrach, Figa Flawas i Jovedry
S'apropa el cap de setmana amb un nou programa del Sona9 d'iCat. L'espai radiofònic, conduït per Lluís Gendrau, segueix descobrint les noves fornades de grups novells, tot repassant les novetats discogràfiques més destacades i explicant com s'està desenvolupant el concurs de bandes emergents organitzat pel Grup Enderrock. Música, novetats i descobertes, cada dissabte a les 9 h.

El penúltim test del concurs Sona9 abans de la final ha estat un stage per preparar els directes, coordinada pel director d'escena de la Casa de la Música de l'Hospitalet de Llobregat, Abel Coll. En aquesta prova, els cinc finalistes - Bigwé, Figa FlawasJovedryAina Koda Eloi Sayrach-, han ofert un showcase en format elèctric on, a més del seu repertori, han musicat un poema i han adaptat un tema al català. En el programa de dissabte al matí, s'escoltaran i es repassaran cadascun dels temes enregistrats, tot parlant-ne amb Abel Coll i amb els coordinadors de l'àrea de creació de Cases de la Música, Edu Bacardí i Isaac Díaz. 
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, 22sona9, actualitat, Eloy Sayrach, concursos, sona9, Bigwé, Figa Flawas, Jovedry, Aina Koda, Sona9 2022, Sona9 d'iCat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.