Estrenes

«30 anys» d'Ombra amb Anegats

Estrenem en exclusiva la col·laboració entre els dos grups mallorquins

| 24/10/2022 a les 13:00h

Ombra (Mireia) i Anegats (Pep)
Ombra (Mireia) i Anegats (Pep)
El 2016, va néixer a Mallorca el quartet d'indie Ombra. Des d'aleshores, ha publicat dos llarga durada -Welcome / Goodbye (autoeditat 2016) i Walk Up The Walls (Flor i Nata Records, 2018)- i l'any vinent presentarà el tercer. Avui, però, ens avancem i estrenem el nou videoclip, "30 anys", que filen al costat d'Anegats.


Els trenta anys és un moment de canvi. En aquesta cançó, Ombra fa una mirada enrere i torna a l’adolescència per intentar entendre el món en el qual viuen, com se senten, i convèncer-se de no deixar passar les oportunitats. “Hem intentat fer un vídeo molt senzill on es veiés que, sense saber-ho, ens hem estat fent companyia durant aquests anys. Cadascú amb les seves curolles, però sempre per arribar al mateix punt, allò que ho uneix tot: l'amor”, explica Ombra sobre el viatge que han fet juntament amb Anegats.  

Anegats ja fa anys que és al panorama musical mallorquí i, com per a molts joves, va ser un dels principals referents en l'adolescència d'Ombra. Per això, per a ells, Anegats era el millor grup amb qui col·laborar en aquests "30 anys", perquè ha format part de la seva trajectòria tant musical com personal. A més, la banda explica que per a ells “era important contar la història d'una altra manera, diferent del que tothom s'imagina quan canten un home i una dona”.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Anegats, estrenes, Ombra, 30 anys, edrbalears

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.