actualitat

​Sílvia Pérez Cruz traurà nou disc amb Sony Music la pròxima primavera

La cantant firma per la multinacional per publicar el proper disc

​Sílvia Pérez Cruz acompanya Rozalén en la seva primera cançó en català

| 28/10/2022 a les 10:30h

Sílvia Pérez Cruz
Sílvia Pérez Cruz
Fa una setmana, la discogràfica multinacional Sony Music va editar un nou senzill de Rozalén amb Sílvia Pérez Cruz, “Amor del bo”, i ara anuncia que la palafrugellenca publicarà amb ells el seu pròxim disc -previst per a la primavera-. Des de fa 10 anys, la cantant ha estat traient els seus discos amb la discogràfica Universal Music.
 


Tot i que encara no s’ha avançat ni la data ni gaires detalls del disc, Pérez Cruz ha anat desvelant algunes pistes a través de les xarxes. En una publicació recent a Instagram -que retratava el moment en què li van anunciar el Premi Nacional de les Músiques Actuals-, l’artista va compartir el títol d’una de les noves cançons de l’àlbum: “Tots els finals del món.”
 
El juliol, la cantant va compartir també a través de les seves xarxes un fragment de la gravació d’una altra cançó. En ella, se la veia acompanyada d’un cor de veus amb el bo i millor del panorama musical català -entre altres, Judit Neddermann, Rita Payés, Pol Batlle, Carles Dénia, Anna Ferrer, Momi Maiga, Lucía Fumero, Nico Roig, Eva Fernández, Alessio i Giancarlo Arena, Carlos Monfort, Aleix Tobias i Darío Barroso-.
 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sílvia Pérez Cruz, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.