actualitat

The Tyets arriben al Llibresons de Calonge

El duet mataroní actuarà el 5 de novembre a les 20h a la Sala Fontova de Calonge

El cicle és una iniciativa per parlar de música i literatura, sumant esforços amb Raig Verd i l'Avenç

| 04/11/2022 a les 19:00h

The Tyets
The Tyets | Michal Novak
El 10 de desembre de 2021, el poble empordanès de Calonge va renéixer com a booktown. Sota el nom de 'Calonge, poble de llibres', la localitat ha impulsat l'obertura de set noves llibreries -cadascuna especialitzada en una temàtica o gènere diferent-. Per consolidar i fer créixer la proposta, el poble ha engegat una programació estable amb diversos cicles al voltant de la literatura. Un d'ells és el LlibreSons, que arriba aquest cap de setmana amb un nou concert-entrevista amb The Tyets.

El cicle LlibreSons, nascut de la mà d'Enderrock el 2018, ja compta amb quatre edicions a les espatlles a Barcelona i comarques gironines. Adaptant-ne el format, i sumant esforços amb les editorials L'Avenç i Raig Veig, la iniciativa va arribar aquesta primavera a Calonge per oferir una sèrie de converses i concerts de petit format que combinen diàlegs, lectures i actuacions musicals.
 

Aquest cap de setmana se celebrarà una nova sessió de les sis que es faran mensualment a la població empordanesa el primer dissabte del mes -i que s’allargaran fins al desembre d’aquest mateix any-. Aquest dissabte 5 de novembre és el torn de The Tyets, a les 20h a la Sala Fontova de Calonge.

El duet mataroní s’ha convertit en un dels grups destacats de l’escena catalana de les músiques urbanes -tant per l’èxit dels seus temes i les seves col·laboracions amb músics d’arreu del país, com per la seva tasca de productors-. Després de llançar el seu primer àlbum, El pipeig (Luup Records, 2020), Oriol ‘Derra’ i Xavier ‘Jotes’ es van encarregar de la producció d’un disc col·lectiu de música urbana per a públic familiar, Animalari urbà (Luup Records, 2021), on van musicar els versos del llibre Animalari (Cruïlla, 2007) d’Enric Larreula a partir d’un encàrrec de les Escoles Bressola de la Catalunya Nord. The Tyets aprofitaran aquest dissabte per parlar dels seus referents literaris i els seus llibres preferits, mentre repassen alguns dels seus èxits.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, Llibresons Calonge, The Tyets, llibresons

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.