Festivals

Doctor Prats, The Tyets i Guillem Roma, entre els artistes del Cruïlla Primavera 2023

El cicle tindrà lloc del 10 de març al 22 d'abril

Els concerts se celebraran en sis espais diferents, entre els quals hi ha el Palau Sant Jordi o el centre comercial Westfield de Glòries

| 22/11/2022 a les 16:30h

Doctor Prats
Doctor Prats | Gemma Martz
Tot i que el Cruïlla Tardor encara està en marxa, el festival ja ha anunciat la programació de la sisena edició del seu cicle primaveral, que tindrà lloc del 10 de març al 22 d’abril. El cartell, que compta amb propostes d’estils molt variats, està format per onze concerts que se celebraran en sis espais diferents.
 
Els concerts tindran lloc a la Sala Wolf, a l’Apolo, al Palau Sant Jordi i a Razzmatazz. Les actuacions de la banda de funk i electrònica de Terrassa Doctor Prats (21 abril) i la del grup indie madrileny La La Love You (22 abril), en canvi, es faran a l’aire lliure, al centre comercial Westfield de Glòries, i seran gratuïtes.

El cicle inclourà, a més a més, el concert del grup barceloní Delafé y las Flores Azules (24 març), el popular duo de música urbana The Tyets (25 març), la cantant barcelonina i participant de La Voz Lia Kali (5 abril), la música nòmada de Guillem Roma (15 abril) i el grup de trap sabadellenc 31 Fam (15 abril). Es podran escoltar també les propostes d'Oddliquor (10 març), Rufus T. Firefly (11 març), Natos y Waor (17 març) i Tiken Jah Fakoly (29 març).

LA TARDOR AMB EL CRUÏLLA
En el cicle tardoral d'aquest 2022 s'han pogut veure els concerts de Kodaline i Viva Suècia, però el festival, que acaba el tres de desembre, tot just acaba de començar. Durant les pròximes setmanes hi actuaran Pau Vallvé, Sopa de Cabra, Rayden, Dorian, Carolina Durante i Rita Payés.
 


 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, La La Love You, doctor prats, 31FAM, Lia Kali, Guillem Roma, Tiken Jah Fakoly, The Tyets, Delafé y Las Flores Azules, Natos y Waor, Rufus T. Firefly, Oddliquor, Cruïlla Primavera, Festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.