Festivals

Gemma Humet serà l'última Catwoman del Guitar BCN

La terrassenca actuarà en la celebració dels 25 anys d’activitats del Palau Robert al cicle 'Catwoman – 100% Dona'

| 07/11/2022 a les 15:30h

Gemma Humet
Gemma Humet | Xavier Mercadé
El festival GuitarBcn, organitzat per TheProject, ha creat en aquesta edició 2022 una cloenda especial per donar a conèixer i visibilitzar la creativitat musical femenina de Catalunya. Els Jardins del Palau Robert acolliran la primera edició del cicle de concerts Catwoman – 100% Dona, que compta amb artistes femenines novelles i veteranes. La iniciativa servirà, a més, per celebrar els 25 anys d’activitats a Palau Robert per part de la Generalitat de Catalunya. El cicle va començar el 2 d'octubre amb el concert de Lídia Pujol, i seguirà el diumenge 13 de novembre amb el de Gemma Humet, que servirà també com a cloenda del festival.

El concert d'Humet, que començarà a les 12 del migdia, farà un viatge a través de la seva música, posant sobretot el focus en el seu darrer àlbum, Rere tot aquest fum (Satélite K, 2022). La cantant i pianista presentarà la seva cançó d’autor i de protesta en aquest concert que busca donar suport a noves sonoritats de l’escena musical catalana, sobretot des d’un vessant feminista.

Aquests concerts, però, són només la punta de tot el que ha ofert enguany el Guitar BCN. Entre els artistes que han actuat -en sales com l’antiga Barts, l’Apolo, Razzmatazz, el Palau de la Música o el Gran Teatre del Liceu-, hi ha Arnau Griso, Judit NeddermanRodrigo CuevasMedina AzahanaCoque MallaDani FernándezAriel Rot &  Kiko Veneno, Rosario, RaúleMiguel PovedaPat MethenyGeorge ThorogoodSnarky Puppy, ZuccheroJames Taylor i Ligabue.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Palau Robert, guitar bcn, Guitar Festival, catwoman - 100% dona, Festivals, gemma humet

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.