Estrenes

Les Buch planten cara a la violència masclista amb «Un crit de guerra»

Estrenem el nou senzill del quartet terrassenc

| 14/11/2022 a les 14:00h

Les Buch
Les Buch
Les Buch és una banda formada el 2017 per Marina Comelles, Anna López, Marisa Torrent i Núria Tort -enguany substituïda Laura Valdés-. El seu primer treball, Ens estan matant! (autoeditat, 2019), va precedir l’entrada del quartet al Sona9 l’any 2020, on van quedar en segona posició, enduent-se el premi Joventut. Després del seu pas pel concurs, el quartet terrassenc van publicar Monstres (autoeditat, 2021), el segon EP i aquest 25 de novembre publicarà el seu primer treball de llarga durada: Crit de guerra (autoeditat, 2022). N'escoltem en primícia un dels senzills,“Crit de guerra”, que dona nom al treball.
 

“Crit de guerra” defineix l’essència punk-rock de Les Buch: com canten al llarg del tema, “això no és una cançó, és un crit de guerra”. Amb aquesta peça, el quartet vol expressar el sentiment de ràbia que senten davant la violència masclista i, sobretot, davant la impassibilitat que mostren les institucions. Les veus i la música, mesclades i editades per Xavier Escribano a l’estudi EM, busquen acompanyar la lletra de la cançó per impulsar el seu públic a lluitar i plantar cara.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Les Buch, Crit de guerra

COMENTARIS

Crit de guerra

Anònim, 14/11/2022 a les 14:59

La violencia.masclista sempre h 'existit fins i tot quasi.be estaba.ven.vista.amb allo de...."algo aura fet" no cuidar del marid de la casa dels fills. Al que passa a la actuLitat .aniar molta mes informacio opinio personal aniar moltes persones del genere .femeninque son les primeres masclistes en no deixar que als seus fills o marid siguin "autonems"
Gracies per llegir.me

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.