Actualitat

Los Salvajes celebren el seu 60è aniversari

La banda rockera torna als escenaris en un concert solidari el 29 de novembre

| 22/11/2022 a les 20:00h

Los Salvajes
Los Salvajes | Nando Caballero
El grup de rock Los Salvajes torna als escenaris. La banda ha anunciat que celebrarà un concert solidari el 29 de novembre amb motiu del seu 60è aniversari. L'actuació tindrà lloc a la sala Luz de Gas de Barcelona, a les 21h, i tots els beneficis aniran destinats a l’ONG Open Arms. Tot i la tornada del grup als escenaris, només hi actuarà un dels integrants de la formació original, Delfín Fernández.


L'esdeveniment arrencarà amb l’actuació de Los Doctores, el grup homenatge al quartet Dr.Feelgood, i a continuació Los Salvajes -ara format per Luis Barbero, Carles Fonollosa, Dani Torres i Delfín Fernández- faran un concert que comptarà amb la col·laboració de convidats i altres sorpreses que encara no s’han anunciat. 

El grup Los Salvajes va néixer el 1962 a Barcelona de la mà de Gaby Alegret, Francesc Miralles, Sebastià Sospedra i Delfín Fernández. La formació va triomfar arreu d’Espanya amb els seus temes de rock -com “Soy así” o la seva versió de “Todo negro”-, fins al punt d’arribar-se a considerar “els Rolling Stones espanyols” a ulls del públic.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Los Salvajes, concert solidari, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.