Festivals

Els Catarres, Boom Boom Fighters & Cookah P, La M.O.D.A i Triquell actuaran a l'11 edició de l'Ítaca

El festival trindrà lloc a l'Estartit els dies 23 i 24 de juny

| 22/12/2022 a les 12:00h

Festival Ítaca
Festival Ítaca | Arxiu
Ja podem conèixer el cartell de l'onzena edició de l'Ítaca Sant Joan. El festival ha anunciat els primers quatre artistes confirmats que actuaran a l'Estartit els dies 23 i 24 de juny: Els CatarresBoom Boom Fighters & Cookah P, La M.O.D.A i Triquell.
 

Els Catarres, la banda de pop-folk d'Aiguafreda, serà un dels caps de cartell de la revetlla de Sant Joan. El dia 23 també es podrà escoltar la proposta de la formació empordanesa Boom Boom Fighters & Cookah P, que combina roots reggae dels 80 amb dancehall dels 90. El dissabte 24 actuarà La Maravillosa Orquesta del Alcohol (La M.O.D.A). El septet acústic de Burgos tocarà cançons del seu darrer disc Nuevo Cancionero Burgalés (PRMVR, 2021), a més d'altres dels seus temes més reconeguts. El dia 24 també pujarà a l'escenari el cantant santquirzenc i exconcursant d'Eufòria Triquell, que aprofitarà per presentar el seu primer disc.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, Festivals, Festival Ítaca, Els Catarres, La M.O.D.A, La Maravillosa Orquesta del Alcohol, Triquell

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.