Verkami

El primer disc de Canciones de nadie a Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

El grup format per Laura Socaixina publicarà el 2023 l'àlbum 'En los buenos momentos'

| 24/12/2022 a les 13:00h

Canciones de nadie
Canciones de nadie | Toni Sánchez
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una proposta nova que es troba en plena campanya a Verkami: l'edició del primer disc de Canciones de nadie, En los buenos momentos (Coopula, 2023). 

CANCIONES DE NADIE
Canciones de nadie és el projecte que Laura Socaixina va crear el 2011 amb l’objectiu d'expressar una necessitat emocional a través de la música. Aquest 2023, Socaixina vol canviar el rumb del grup, treure’l de la zona acústica i gravar el seu primer disc acompanyada d'una banda que formen Gerard Pàmies, Alex Nevado, Nico Pepi i David Carcelén.
 

Canciones de nadie ha iniciat una campanya a Verkami per a poder treure a la llum aquest primer disc. Els diners recaptats aniran destinats a la gravació, producció i publicació de l’àlbum, i també a la imatge del grup i els costos de la gira de concerts per a presentar el disc. T othom que hi col·labori rebrà algun tipus de recompenses, que el grup ha dividit depenent de la quantitat aportada. Així, els mecenes es podran endur el disc tant en format digital com físic, samarretes, bosses promocionals del grup o entrades pel concert de presentació del disc.

>>COL·LABORA AMB LA CAMPANYA<<

Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, Canciones de Nadie, En los buenos momentos, Verkami, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.