Videoclips

El collage d'amor d'Els Catarres i La Fúmiga

El trio d'Aiguafreda i la banda d'Alzira uneixen forces al tema «Cançons d'amor»

| 09/01/2023 a les 13:00h

Els Catarres i La Fúmiga
Els Catarres i La Fúmiga | Alicia Pastor
Els Catarres i La Fúmiga han començat l'any unint forces. El trio d'Aiguafreda i la banda d'Alzira -que comparteixen el mateix segell, Halley Records- han signat "Cançons d'amor", un relat d'una història d'amor a través de les lletres de les cançons més destacades de totes dues formacions.


"Cançons d'amor" és un collage musical amb fragments d'alguns dels temes més emblemàtics de totes dues bandes, amb referències a cançons com "Rock'n'roll", "Tintín" i "Diamants", d'Els Catarres, i "Mediterrània" i "Hora Blava", de La Fúmiga, entre altres. Segons totes dues formacions, el tema tracta de "sentir-se estimat i fer-ho amb força, de cuidar-se i de sentir-nos a prop" i és una bona mostra del poder de la música per a transformar-se i explicar noves històries.

El videoclip de la cançó, dirigit per Helga Ambak, segueix la història de tres persones que troben a Els Catarres i La Fúmiga i són convidats a passar el dia amb ells i gaudir de la gravació de la cançó. A més, el tema ha estat produït conjuntament pels equips habituals de totes dues bandes: Atomic Studio de Mark Dasousa a Ondara i els estudis de Can Pardaler de David Rosell a Artés.
Especial: Videoclips
Arxivat a: Enderrock, videoclips, Els Catarres, La Fúmiga

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.