Estrenes

Caïm Riba s'adona que ja ho té tot

Estrenem en primícia el videoclip de «Ja ho tens», el nou tema de Caïm Riba

| 09/02/2023 a les 12:00h

Caïm Riba
Caïm Riba
Després d'anys amb el trio Pastora, Caïm Riba va engegar el 2014 el seu propi camí en solitari com a cantautor. El darrer disc, Llunes de Plutó (RGB Suports, 2021), mostrava el seu cantó més fresc i desinhibit, i li va valer el Premi Enderrock 2022 a millor disc de cançó d'autor segons la crítica. Ara, el formenterenc ja treballa en noves cançons per al seu quart disc en solitari i, avui, us presentem en exclusiva el videoclip d'una d'elles: "Ja ho tens".


"Ja ho tens" segueix amb l'esperit optimista i vital de Llunes de Plutó a través d'una mirada alegre envers la quotidianitat. La tornada, amb el vers "Per poc que et sembli ja ho tens", és tot un recordatori que el més important de la vida són aquelles petites coses que sempre hi són i que, malgrat que en alguns moments puguin semblar poc, són un veritable tresor. El videoclip, dirigit per Duna Marcos, també aborda la importància de les petites coses, com els paisatges, una calçotada, una afectuosa abraçada amb un amic... Petits detalls que, dia rere dia, engrandeixen la vida de cadascú.

Un dels trets més característics de "Ja ho tens" són les preguntes i respostes que tant les veus com les guitarres es van llençant al llarg del tema. Per exemple, en la introducció inicial les dues guitarres rítmiques s'intercalen, mentre en la tornada, Riba crea diferents veus i melodies que emulen una conversa. Per a aquesta cançó, i el futur disc, Caïm Riba ha recuperat el format de banda i ha incorporat els músics Àlex Tenas (bateria), i Àlex Rexach (baix, guitarra i cors). La cançó segueix un estil lluminós i alegre que combina sons orgànics de guitarres amb d'altres d'electrònics com els dels sintetitzadors. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Caïm Riba, cançó d'autor, estrenes, edrbalears

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.