Actualitat

El LlibreSons torna a Calonge amb Paula Valls

L'artista osonenca actuarà aquest dissabte al LlibreSons, que se celebra a Calonge

El cicle serveix per parlar de música i literatura, sumant esforços amb L'Avenç i Raig Verd

| 03/06/2022 a les 18:52h

Paula Valls
Paula Valls | Xevi Valls
El 10 de desembre, el poble empordanès de Calonge va renéixer com a booktown. Sota el nom de 'Calonge, poble de llibres', la localitat ha impulsat l’obertura de set noves llibreries -cadascuna especialitzada en una temàtica o gènere diferent-. Per consolidar i fer créixer la proposta, el poble ha engegat una programació estable que, de moment, compta amb set cicles al voltant de la literatura. Un d’ells és el LlibreSons, que aquest dissabte 4 de juny, celebrarà el segon acte de l'edició d'enguany, amb l'artista empordanesa Paula Valls
 
El cicle LlibreSons, nascut de la mà d’Enderrock el 2018, ja compta amb quatre edicions a les espatlles a Barcelona i comarques gironines. Adaptant-ne el format, i sumant esforços amb les editorials L’Avenç i Raig Veig, la iniciativa arribarà aquesta primavera a Calonge per oferir una sèrie de converses i concerts de petit format que combinen diàlegs, lectures i actuacions musicals.
 
Aquest cap de setmana se celebrarà la segona de les sis sessions mensuals que es faran a la població empordanesa -el primer dissabte del mes, excepte agost i setembre- i que s’allargaran fins al desembre d’aquest mateix any. Així doncs, la següent trobada serà aquest dissabte 4 de juny, a les 20 h a la Plaça Major, amb una conversa literària i una actuació de la cantautora Paula Valls, que va debutar ben jove amb l'EP Black and White (RGB Suports, 2016). Dos anys després, va publicar un primer àlbum de llarga durada: I Am (Satélite K, 2018), produït per David Soler. També, l'artista ha posat veu a "Acollir la pena", la banda sonora de la pel·licula La vampira de Barcelona (Lluís Danés, 2020). 

INAUGURACIÓ AMB CAÏM RIBA
El passat mes, en la celebració de la nova edició del LlibreSons a Calonge, a la Plaça Major del poble, va estar present el cantautor Caïm Riba -guardonat amb el Premi Enderrock 2022 de la Crítica a millor disc de cançó d’autor per Llunes de Plutó (RGB Suports, 2021)-. Durant l'esdeveniment, va haver-hi una actuació en petit format en mans de Riba, que s'alternava amb converses, diàlegs i lectures. 
 

Caïm Riba, al LlibreSons Foto: Jordi Novell

Arxivat a: Enderrock, Paula Valls, actualitat, Caïm Riba, Llibresons, Calonge

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.