Actualitat

El concurs CantAlguer consolida la música en alguerès

La segona edició del concurs CantAlguer vol continuar impulsant nous artistes sards que cantin en català

La iniciativa està impulsada per Plataforma per la Llengua

| 22/02/2023 a les 16:30h

Arbre de Peix rebent el premi guanyador de la primera edició del CantAlguer
Arbre de Peix rebent el premi guanyador de la primera edició del CantAlguer | Plataforma per la Llengua
Avui s'ha fet obert la segona edició del CantAlguer, el concurs promogut per Plataforma per la Llengua que té com a objectiu impulsar nous artistes sards que cantin en català. Fins al 28 d'abril, poden inscriure's al concurs artistes o grups que tinguin entre 18 i 39 anys, nascuts a l'Alguer o que hi resideixin des de faci com a mínim set anys.

De tots els artistes i grups que s'hi presentin, el jurat escollirà quatre propostes finalistes, que competiran a la final del CantAlguer el diumenge 28 de maig. La proposta guanyadora serà premiada amb l'enregistrament d'un EP de sis cançons a l'estudi Chicken Coop de l'Alguer i amb diverses accions promocionals, com la participació en la Jornada Algueresa, organitzada per l'Obra Cultural de l'Alguer, dins de la programació de la Universitat Catalana d'Estiu. A més, els 4 artistes seleccionats per la fase final també participaran en el concert col·lectiu en ocasió de la Festa dels Focs de Sant Joan organitzada per l’Obra Cultural de l’Alguer.

La iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ofici de l’Alguer de la Delegació de la Generalitat de Catalunya, l’Obra Cultural de l’Alguer, Universitat Catalana d’Estiu, Revista Enderrock i té el patrocini del Municipi de l’Alguer. La primera edició del CantAlguer la va guanyar el grup Arbre del Peix, que pròximament publicarà l'EP enregistrat amb el premi del concurs.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, alguerès, actualitat, l'Alguer, CantAlguer

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.