Estrenes

MTINES i Anna Andreu reactualitzen l'havanera amb «Estimada Glòria»

Estrenem en primícia el nou videoclip del cantant barceloní MTINES i la cantant vallesana Anna Andreu

| 02/03/2023 a les 14:00h

MTINES i Anna Andreu
MTINES i Anna Andreu
Després de formar part de la banda Estramoni, Marc Tinés va debutar sota el nom artístic d'MTINES amb PQLCNSMS? (Cycling Records, 2021), un disc que es mou dins del vèrtex de l'indie pop i l'electrònica. Enguany, el barceloní publicarà una tetralogia de quatre videoclips i, avui, n'estrenem un d'ells: "Estimada Glòria", una reactualizació electrònica de l'havanera que compta amb la veu d'Anna Andreu.


"Estimada Glòria" és una havanera moderna que prescindeix d'alguns instruments per a incorporar diferents sons electrònics. La cançó parla d'una història verídica de joventut de l'àvia de l'artista: "Està inspirada en una història d'un amor frustrat de la meva àvia que va marxar al Brasil i els seus pares no la van deixar anar amb ell. Em va dir una vegada que ja no sabia ni si era viu o mort. Això, em va fer reflexionar sobre el pas del temps, i com el que no ha passat es deforma fins al punt que no saps ni si l'altra persona és viva o morta", recorda MTINES. Tot i així, el músic explica que aquesta havanera no és una cançó d'amor, sinó que parla d'allò que un vol, però li fa por tenir i de com complex pot ser el desig.

El videoclip, gravat en format analògic de 16 mil·límetres, correspon a la tercera part de la tetralogia de videoclips —després d'"On és l'amor" i "Ho intento i no puc"— dirigits per Laura Sisteró i interpretats pel mateix artista i l'actriu Greta Fernández. Aquests quatre clips formaran un petit film musical que serà la porta d’entrada al segon àlbum de MTINES, que veurà la llum a finals de març. El concert de presentació del disc serà el 25 de març a la sala The Garage a l'Hospitalet dins del Let's Festival i juntament amb Vera Fauna.
Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, havanera, estrenes, anna andreu, Mtines

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.