estrenes

«Si tu m'ho demanes», passem l'estiu amb MTINES i yaunest

Estrenem el primer senzill del nou disc de l'artista barceloní

Mtines: «L'amor és molt menys bucòlic i romàntic del que creiem»

| 16/06/2022 a les 11:00h

Mtines i yaunest
Mtines i yaunest | Mónica Figueras
Quan les coses surten bé, sovint no cal canviar-les. MTINES va debutar l’any passat amb PQLCNSMS? (Montebello), on combinava pop metafísic amb la producció electrònica d’Emili Bosch (b1n0). Ara repeteix la fórmula per portar-nos un nou tema de paisatges estivals, però que manté el punt melancòlic que ja és marca de la casa. Estrenem en primícia aquesta nova peça i el videoclip que l’acompanya: “Si tu m’ho demanes”, amb l’artista empordanès yaunest.
 

“Si tu m’ho demanes” és el primer senzill que el músic barceloní descobreix del nou disc que ja prepara. Amb dolçor, MTINES i yaunest ens van introduint en una història d’amor que té l’estiu i la platja com a escenari i marc mental. Però l’idil·li, com passa sovint, es veu torbat pels dubtes i les inseguretats: “Però si et veig dubtar, no ho puc evitar, imaginar-te lluny de mi”.
 
El videoclip que acompanya la peça, realitzat per Mònica Figueras, ens mostra les dues cares d’aquesta història d’amor a través d’escenes tant de romanticisme com de soledat protagonitzades per Carla Diaz i Judit Cortina entre paisatges idíl·lics de la Costa Brava.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, MTINES, actualitat, estrenes, yaunest, Mtines

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.