Actualitat

Mama Dousha canta «Rere teu»

El cantant barceloní Mama Dousha presenta un nou tema, que avança el seu pròxim EP: 'Caseta'

| 16/03/2023 a les 15:00h

Mama Dousha
Mama Dousha | Arxiu
El barceloní Bruno de Fabriziis fa anys que cultiva un pop intimista sota el nom artístic de Mama Dousha. Després de publicar dos treballs, Un repertori entre les feres (autoeditat, 2019) i Dos peces de fruita (autoeditat, 2020), el cantant va participar el 2021 al concurs Sona9 i ha seguit publicant diversos senzills com "Britney" o "Lofu tu". Avui, n'escoltem "Rere teu", que avança el seu pròxim EP: Caseta (PromoArts, 2023).


"Rere teu" explica des d'un punt satíric com tots els fets negatius poden ser més suportables gràcies a l'amor. Mama Dousha relata que la lletra li va venir al cap quan en uns dies de molta feina i intensitat va fer "una llista de coses 'simpàtico-dolentes' de fets quotidians que acabessin en 'i' assonant" i després li va incorporar el tema emotiu d'anar darrere d'algú en el sentit estar 'pillat'.

La cançó compta de nou amb el productor de confiança de Mama Dousha, Scotty DK, membre de Flora i qui també ha produït altres artistes com Lildami, Spxxn P, Sr. Chen i Mi amargo. "Amb l'Scotty fa tants anys que treballem plegats que el nivell de sincronització a l'estudi és molt bèstia. Com a productor, té un color únic que, a més, queda molt bé amb el que jo pinto a les meves cançons", reconeix Mama Dousha.

De fet, el cantant barceloní té alguns temes produïts sense la seva mà i reconeix que nota que li falten alguna cosa, cosa que no li passa en les cançons produïdes per Scotty DK. Tot i això, Mama Dousha matisa que no es tanca pas a col·laborar amb altres productors. "Estaria encantat d'anar a diferents estudis i treballar amb més gent", diu mentre el que sí que descarta per ara és treure cançons produïdes només per ell mateix.

En el darrer any, la feina de Mama Dousha s'ha multiplicat gràcies a la seva feina com al programa d'iCat Les gates, que copresenta juntament amb Mariona Batalla (Lildami, Flora) i Guillem Camós. Aquesta tasca, juntament amb l'èxit que ha rebut el remix amb The Tyets de la cançó "Britney" (que ja acumula 164.700 escoltes a Spotify), ha estat un impuls molt positiu per a fer créixer el projecte, conclou l'artista.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Scotty Dk, Mama Dousha

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.