Actualitat

Laura Simó i Alba Careta entre els guanyadors dels Premis de Jazz i Música Moderna 2023

L’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya ha anunciat els guanyadors dels Premis AMJM 2023 en un acte al Jamboree 3

Avui a Barcelona s'inicia el festival internacional de Jazz I Am

| 16/03/2023 a les 16:00h

Alba Careta
Alba Careta | Arxiu de l'artista
L’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya ha anunciat els guanyadors de la 30a edició dels Premis AMJM en un acte al club Jamboree de Barcelona, que forma part de l’esdeveniment internacional del Jazz I Am, que s'inicia avui a la ciutat comtal. ​Els Premis de l’AMJM es van crear al 1993 per reconèixer i estimular el treball realitzat pel col·lectiu de músics de jazz i música moderna i ubicar la música catalana dins de l'àmbit nacional i internacional.

La cantant de jazz barcelonina Laura Simó hi ha guanyat el Premi a la Trajectòria. El Premi al Jove Talent ha sigut per la trompetista i cantant Alba Careta, que després de passar pel prestigiós Conservatorium van Àmsterdam i L'ESMUC, va rebre el guardó a millor disc de jazz als Premis Enderrock 2019. El Premi al Treball Discogràfic ha estat per Temps Record, segell discogràfic amb una llarga trajectòria i experiència en el panorama musical català que aquest any celebra 25 anys. 

L'Associació de Músics de Cantàbria MUSICANT ha guanyat El Premi a l’Associacionisme, mentre que el Premi a l’impuls a la música en viu ha estat per al Cafè Central, emblemàtic club de jazz situat al barri de les Lletres de Madrid, inaugurat el 1982 i reconegut internacionalment. El Premi Especial de la Junta Directiva se l'ha endut el contrabaixista Nono Fernández, nascut a Cadis i establert a Barcelona des de fa dècades.
Especial: Actualitat
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Premis de Jazz i Música Moderna 2023, AMJM, Jamboree, Laura Simó, Alba Careta, Temps Record, amjm, Premis de Jazz i Música Moderna

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.