actualitat

Els Premis de L'AMJM celebren la 23a edició dins del festival Jazz I Am

La gala d'entrega de guardons de l'Associació de Música de Jazz i Música Moderna de Catalunya tindrà lloc aquest dimecres 8 a Fabra i Coats

El Premi a la Trajectòria s'atorgarà de manera pòstuma a Francesc Burrull, mort a finals d'agost

| 06/09/2021 a les 10:30h

Irene Reig i The Bop Collective
Irene Reig i The Bop Collective | Arxiu
Aquest dimecres 8 de setembre se celebra la gala de la 23a edició dels Premis de l’Associació de Música de Jazz i Música Moderna de Catalunya (AMJM). L’acte estarà conduït per l’actriu Adeline Flaun, i entre els diversos guardons que s’entregaran, es reconeixerà pòstumament la tasca del mestre Francesc Burrull, mort a finals d'agost, amb el Premi a la Trajectòria.
 
La gala formarà part, per tercer any consecutiu, de la primera jornada del Festival Jazz I Am, que en col·laboració amb el Taller de Músics, se celebrarà a Fabra i Coats (Barcelona). Al llarg de la jornada, i previ a l’entrega de premis es faran diverses taules rodones sobre els drets d’autor, les playlists a les plataformes digitals i sobre les polítiques culturals per al futur de la música; a més, es presentarà el projecte Voice For Jazz Musicians in Europe. El lliurament dels guardons clourà amb el concert de la guanyadora del Premi al Jove Talent, Irene Reig, i la seva formació The Bop Collective.
 
El Festival Jazz I Am es prolongarà dos dies més, el dijous 9 de setembre i el divendres 10, i oferirà, a més de diverses taules de debat, els showcase de Magalí Sale i Manel Fortià (dijous a les 12:30h), de Gregori Hollis (dijous a les 14:45h), d’Alba Careta Group (dijous a les 19h), Tomàs Fosch Quartet (divendres a les 12:30h), de Gabriela Suárez (divendres a les 14:45h), o Lucia Fumero (divendres a les 19h), entre altres. Dijous a la nit, com a part de la programació Off Jazz I Am, al Jamboree Jazz Club, també actuaran la pianista Mélodie Gimard, amb el seu quintet, i el projecte Alto For Two: Kika Sprangers & Irene Reig Quintet.
 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Irene Reig, The Bop Collective, AMJM, Festival Jazz I Am, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.