Estrenes

El món «Va canviant» amb Km.0 i Gemma Humet

Estrenem en primícia el nou videoclip de la banda Km.0 i la cantautora vallesana Gemma Humet

KM.0 es queda a l'estiu

| 23/03/2023 a les 13:00h

Km.0 i Gemma Humet
Km.0 i Gemma Humet
Km.0 és un septet format per diferents músics de Catalunya amb ganes per a fer música de collita pròpia. L'any passat, el grup va publicar el seu primer treball 4 paraules i un desig (autoeditat, 2022) i, ara, lluny d'aturar-se, ja treballa noves cançons per a un futur disc que editarà el segell Picap. Avui, us presentem en primícia el videoclip d'un d'aquests nous temes: "Va canviant", amb la col·laboració de Gemma Humet.


"Va canviant" és una cançó de pop melòdic que reuneix les pinzellades electròniques habituals de Km.0. Al llarg de la cançó, la cantant Mireia Sánchez rememora aquells petits records quotidians omnipresents en la rutina de cadascú i com a poc a poc van canviant amb el pas del temps. Al seu costat, Gemma Humet reflexiona sobre per què massa sovint s'acostuma a imaginar i a fer hipòtesis sobre un futur que encara no ha succeït. La cançó ha estat produïda pel mateix grup i Toni Benlloch, la mescla ha anat a càrrec de mixbyquique (mesclador de Ginestà), el màster l'ha dut a terme Juanjo Muñoz i el videoclip ha estat dirigit per Albert Raga. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Km.0, Gemma Humet, estrenes

COMENTARIS

Km0

Aniol , 23/03/2023 a les 13:31

Un grup carregat d'energia i bona música. Té un bon futur que m'agradaria que ressonés per tot el país. Felicitats a Km0.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.