Estrenes

Lasta Sanco canten ben arrelats a la terra

Estrenem en primícia el nou videoclip de la banda cerverina, «La poma»

| 23/03/2023 a les 13:45h

Lasta Sanco
Lasta Sanco | Núria Pulido
L'any 2017, naixia a Cervera la banda Lasta Sanco, i dos anys més tard, debutava amb el seu primer EP, Perdita kompaso (Coopula Editorial, 2019). Després de publicar el seu primer llarga durada Elonga Ya Ngo (Coopula Editorial) el 2020, ja tenen a punt el seu nou disc, que veurà la llum el 19 de maig amb el subsegell de Kasba Music, New Beats. Avui estrenem en exclusiva el primer avançament del projecte, "La poma", amb un videoclip de Núria Pulido.


"La poma" és una cançó fresca per ballar al ritme del reggae, amb un missatge per reivindicar la terra i les arrels. La poma serveix a Lasta Sanco com a símbol d'igualtat, ja que com canten, "alimenta ric i pobre", i n'hi ha de tants colors com gent hi ha al món: "poma groga, vermella o verda, tant se val". Així mateix, l'utilitzen per fer una crítica a les dificultats que viuen les persones migrants, "un nou pas que requereix esforç, suor i coratge". Però tot plegat no els fa deixar de creure i lluitar per una vida millor, i així ho fan palès amb el seu reggae festiu, que mesclen amb bases electròniques.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Lasta Sanco, Estrenes, Actualitat, videoclip

COMENTARIS

La poma

Carme P A, 23/03/2023 a les 20:37

M'ha agradat molt, la lletra, el ritme, el videoclip... És molt comercial i enganxa.
Crec que si en fan una bona promoció pot ser un éxit.

Molt bona

Ramon Sellés , 24/03/2023 a les 09:01

Ritme espectacular. Lletra molt i molt bona. Enganxa des del primer moment. Molt bona composicio en conjunt. M'ha agradat moltíssim. El vídeo fantàstic. Endavant, sempre endavant.
Felicitats...

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.