estrenes

​Avui Land of Coconuts escull ser fàcil

Estrenem el nou videoclip de la banda barcelonina, «Puc ser fàcil»

| 30/03/2023 a les 12:30h

Land Of Coconuts
Land Of Coconuts | Arxiu
Encara no fa un any que Land Of Coconuts va publicar el seu darrer disc, Veritats (Right Here Right Now, 2022), però ja treballen en nous temes. Avui el quintet barceloní ens n’ensenya un d’ells en primícia, “Puc ser fàcil”, que a més arriba amb un videoclip realitzat per Joel Cánovas i Adam Yadlovskyi.

 
Amb “Puc ser fácil”, el grup pretén explicar “l’alliberament d’un ésser humà, després d’haver patit moltes preocupacions”, explica Roger Domínguez, vocalista de la banda. La lletra de la cançó gira al voltant del desig, una nit de festa. “Amb l’expressió de “ser fàcil” ens referim a una entrega total cap als altres i a les situacions que vinguin per tal de gaudir i oblidar-se de tot”, aclareix el grup.

El grup ha buscat traslladar l’alliberament i el gaudi també en la música, dotant la cançó d’un embolcall festiu, enganxós i ballable, i jugant, no obstant això, amb canvis de ritme. “El nostre productor Enric Peinado hi ha tingut molt a veure”, admet Domínguez. “Juguem molt amb aquestes parades durant la cançó perquè en el món tot va massa de pressa, i cal parar a respirar en algun moment. Les cançons ja no tenen intros ni cap espai per respirar. Fins i tot en l’univers d’aquesta cançó, encara que estiguis en un moment de disbauxa i passant-ho bé, necessites també un moment per respirar.”


 
Però ells mateixos, com a banda, no s’han donat molt de temps per respirar des que van publicar el seu darrer àlbum, ara fa quasi un any. “Com deia, és un món en què tot gira molt ràpid”, insisteix el cantant de Land Of Coconuts, “i no ens podem permetre el luxe d’estar parats, per això intentem moure’ns i estar actius. Va sorgir la idea de ‘Puc ser fàcil’, i la vam tirar endavant. Amb el videoclip estem superencantats també, i penso que hem fet molt bona feina”, se n’orgulleix Domínguez.
 
I és que el videoclip, a més, fa diverses aclucades d’ullet a l’univers visual de Land Of Coconuts, recuperant elements que ja apareixien en altres videoclips del grup. “En aquest videoclip apareixen dos elements de l’imaginari del nostre últim llançament, Veritats”, explica Francesc Sardà, baixista del grup. “Hi ha el maniquí de ‘Per a mi’, que representa com ens hem tornat dependents de les màquines, sobretot a nivell social i, en aquest videoclip, pren la forma de com ens hem arrepenjat en el món virtual o les xarxes socials per lligar o tenir sexe. L’altre element són les disfresses d’animals, que representen la diversitat. En el videoclip de “Veritats”, prenia un significat de diversitat d’opinions, i les possibles confrontacions entre aquestes, i en el cas de “Puc ser fàcil”, la diversitat de tendències sexuals o de gènere”.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, land of coconuts

COMENTARIS

Veritats

Margarida Tortajada Tomas, 30/03/2023 a les 15:35

La manera de veure la veritat depenent de cada persona...

"Surt del meu cap"

Anònim, 30/03/2023 a les 16:12

És una de les millors cançons de Land of Coconuts pel que fa a la lletra. Allò que molta gent pensa, però que no diu perquè no és políticament correcte. Una cançó molt actual que denuncia un gravíssim problema social.

"Veritats"

Anònim, 30/03/2023 a les 16:17

Gran melodia. M'encanta la composició. Penso que hi ha grups a qui se'ls hauria de donar més publicitat. I sobretot els que canten en català.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.