Sona9

Una festa total amb Els Catarres al Sona9 d'iCat

El programa s'emet aquest dilluns a les 10 de la nit

Els Catarres: «A 'Jenifer' li devem tot, però ara ja no la faríem igual»

| 28/02/2022 a les 18:30h

Els Catarres
Els Catarres | Michal Novak
Avui és dilluns, torna la rutina setmanal i, de nou, gaudirem d'una bona dosi musical amb el programa Sona9 d'iCat. L'espai radiofònic, conduït per Lluís Gendrau, continua descobrint les noves fornades de grups novells, tot repassant les novetats discogràfiques més destacades.
 
Com cada setmana, el programa d’avui ve carregat d’estrenes. S'hi podran escoltar un grapat de novetats discogràfiques, començant per Diamants (Halley Records, 2022), l'esperat disc de retorn d’Els Catarres. També es repassaran les novetats del trio barceloní Tribade, amb el disc Dyke (Propaganda Pel Fet!, 2022); del músic barceloní Adala amb el treball Klima (autoeditat, 2022); i dels gallecs Dakidarría amb el disc Colaxe (El Garaje Publicaciones, 2022). 
 
Així mateix, tastarem els nous projectes del duet barceloní Navet; la rapera valenciana Tesa; el grup de pop-folk d’Alacant Vienna; i la baterista i vocalista Nerea Bassart. A més a més, s'hi podran sentir els avançaments de Pau Olivé; del grup de pop-rock Land of Coconuts; i de la banda de rock Ypnosi; del cantant Malparlat i del grup Valentzia Soniua.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Els Catarres, Tribade, dakidarría, Adala, El fill del mestre, navet, Tesa, Vienna, neresa bassart, Pau Olivé, land of coconuts, Sona9, valentzia soniua, malparlat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.