festivals

L'Strenes continua amb The Tyets, Sílvia Pérez Cruz, Mariona Escoda i Joan Dausà

El festival continua amb més d'una quinzena de concerts a Girona abans de traslladar-se a Barcelona

Al maig, el cicle arribarà a la ciutat comtal amb dos concerts i el nou festival Strenes Urbana

| 17/04/2023 a les 15:00h

The Tyets
The Tyets | Gerard Mercadé
Després del seu inici a finals de març, l'Strenes no s'atura i continua omplint Girona de música amb més d'una quinzena de concerts. Entre ells, destaquen les actuacions d'artistes com The Tyets, Sílvia Pérez Cruz, Mariona Escoda, Joan Dausà o Els Amics de les Arts, que presentaran en directe per primera vegada els seus nous discos i espectacles a les Comarques Gironines.

Aquest divendres, The Tyets i Lal'Ba actuaran a la Mirona de Salt per a presentar els seus respectius nous discos: Èpic solete (Luup Records, 2023) i No hi ha dies dolents (PAM Records, 2023); Sílvia Pérez Cruz estrenarà al Teatre Municipal el seu flamant nou disc Toda la vida, un día (Sony, 2023), que es publicarà el mateix divendres; Anna Roig portarà en viu el seu disc de retorn Aportar bellesa al món (Satélite K, 2023), i dissabte, Beth engegarà la seva gira de 20 anys de trajectòria al Teatre Principal. A més, altres artistes com Tripulant, Innat, Ardèria, Porto Bello, Pau Paripau i Eli Rodríguez també actuaran aquest cap de setmana en diversos concerts amb entrada lliure per diferents equipaments i places de Girona.

El mes acabarà amb Luz Casal, que estrenarà el seu nou disc a l'Auditori de Girona el dissabte 29, i la vallenca Mariona Escoda, el diumenge 30 d'abril, que farà el mateix amb el seu nou disc D'una altra manera (Música Global, 2023). Paral·lelament, Socunbohemio, Ven'nus, Sara Terraza, Caïm Riba, Le Nais i b1n0 actuaran a la Pujada de Sant Domènec amb entrada lliure.

Finalment, la programació gironina de de l'lStrenes enguany posarà punt final el divendres 5 de maig, amb el doble concert que Joan Dausà oferirà a les Escales de la Catedral per a presentar l'espectacle dels 10 anys de l'èxit "Jo mai mai", i el dissabte 6, amb un altre doble concert al mateix espai, protagonitzat per Els Amics de les Arts, que tocarà en directe el nou disc Allà on volia (Pistatxo Records, 2023).

De cara al maig, el festival es traslladarà a Barcelona amb el concert de Blaumut al Palau de la Música Catalana el 4 de maig, el festival Strenes Urbana, que el 13 de maig reunirà diversos exponents de la música urbana catalana a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, i clourà el 26 de maig amb el concert de Julieta a la Sala Paral·lel 62.
 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Strenes, The Tyets, Sílvia Pérez Cruz, Mariona Escoda, Joan Duasà

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.