festivals

L'Strenes completa el cartell amb Mariona Escoda, Julieta i Caïm Riba

El festival gironí anuncia tota la programació de la nova edició

Una cinquantena d'artistes actuaran en el cicle entre el 31 de març i el 6 de maig a Girona

Figa Flawas, Lal'Ba i Bounce Twice seran a l'Strenes Urbana

| 31/01/2023 a les 13:30h

Strenes 2019
Strenes 2019 | Xavier Mercadé
El Festival Strenes presenta tota la programació d'aquesta onzena edició, que se celebrarà del 26 de març a l'1 de maig. Entre les noves incorporacions del cartell hi ha artistes com ara Mariona Escoda, Caïm Riba, Julieta i Figa Flawas. En total són una cinquantena d'artistes que, en conjunt, ratifiquen l'aposta del festival per a l'escena emergent i la paritat.
 
Així doncs, el festival ha completat el seu cartell amb les incorporacions de Mariona Escoda, Caïm Riba, Porto Bello, Adriano Galante, B1N0, Julieta, Figa Flawas, Doble & Hugsound, Ven’nus, Socunbohemio, Le Nais, Sara Terraza, L’últim Elefant, Malson Atmosfèric, i Robot Rock Alive -amb un homenatge al Homework (Virgin Records / Soma Quality Recordings, 1997) de Daft Punk.

Tots ells se sumen a un cartell amb una cinquantena d'artistes: Sílvia Pérez Cruz, Joan Dausà, Els Amics de les arts, Buhos, Judit Neddermann, Blaumut, Tanxugueiras, Andrea Motis & Marco Mezquida, Beth, Anna Roig, Triquell, Lal'Ba, The Tyets, 31 FAM, Viva Suecia i Luz Casal.

STRENES URBANA 
Paral·lelament, aquest any s'inaugura l’Strenes Urbana, un nou cicle que se celebrarà a Barcelona i que se centrarà en la música urbana. S'hi podrà veure en directe ScorpioFlashy Ice CreamLal’BaBounce TwiceFiga Flawas i la Dj Trapella. L'esdeveniment tindrà lloc el 13 de maig a L'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona i, al llarg del dia, hi actuaran fins a deu artistes distribuïts en tres escenaris.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, strenes, Strenes, Girona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.