Actualitat

Sisa, Sopa de Cabra i Sónar, guardonats amb la Creu de Sant Jordi 2023

La Generalitat de Catalunya lliurarà fins a vint condecoracions a diferents personalitats catalanes de molts àmbits diferents

| 25/04/2023 a les 15:00h

Sisa, al seu concert d'homenatge (2022)
Sisa, al seu concert d'homenatge (2022) | Juan Miguel Morales
La Generalitat de Catalunya ha anunciat avui les vint personalitats catalanes que seran condecorades enguany amb una de les màximes distincions que atorga la Generalitat: la Creu de Sant Jordi. Entre les entitats i persones del món musical premiades, destaquen el cantant galàctic Sisa, un dels puntals del rock català com Sopa de Cabra i el festival barceloní Sónar. 

El cantautor barceloní Jaume Sisa ha estat reconegut per la seva llarga trajectòria i la seva aportació a música catalana i els seus inicis vinculats a la contracultura. De la mateixa manera, s'ha distingit Sopa de Cabra per ser un dels principals referents del rock català, cosa que prova el Ben endins (Salseta Discos, 1991), un dels discos del rock en català. D'altra banda, s'ha reconegut el festival barceloní Sónar, que de prestigi internacional, enguany celebra la 30a edició.

Així mateix, també s'atorgaran Creus de Sant Jordi a la cantant i directora de cant coral Maria del Carme Valls i Farrà; el projecte musicosocial Fundació Privada Vozes que ofereix accés gratuït a estudis musicals a infants i adolescents en contextos desafavorits; i la Societat Coral El Progrés, de Palamós, pel seu paper en el món del cant coral.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Creu de Sant Jordi, actualitat, Sónar, sopa de cabra, Sisa

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.