estrenes

Mo'Roots: «La Terra està patint i demana ajuda»

Estrenem «La pluja», de la banda de la Marina Mo'Roots

| 02/05/2023 a les 14:00h

Mo'Roots
Mo'Roots | Arxiu Mo'Roots
Mo'Roots és una banda de la Marina de música fresca i mediterrània que té l'ànim de fer ballar a tothom qui l'escolti. Just abans de la pandèmia va debutar amb Ressorgiran (autoeditat, 2020) i ara tornen a la càrrega preparant un EP del qual avui estrenem el segon senzill: "La pluja". N'hem parlat amb el productor i baixista de la banda, Edu Ripoll. 

Parlem de “La pluja”.
“La pluja” és una continuació del senzill que vam treure ara fa un mes. Parla també del canvi climàtic, i de la crisi social que se’n deriva. El que passa és que, estèticament és una mica més fresca que l’anterior cançó.


Creieu que l’artista s’ha de posicionar davant dels problemes del món?
Cada artista parla del que vol i del que creu. Nosaltres parlem de les coses que ens passen, i la crisi climàtica és una evidència que vivim tots i cada dia és més òbvia. Ja que podem, i tenim un altaveu, ho denunciem.

Quin enfocament li heu donat en aquesta cançó?
La lletra és un clam al cel. La terra està patint i demana ajuda. Des del punt de vista de la producció hem volgut jugar amb la contradicció i apostar per una estètica fresca i llatina, per a llevar ferro a la qüestió i intentar que es rectifique. Però estem en una crisi xunga.


Aquestes dues cançons formaran part d’un disc?
Sí. Anirem presentant-lo senzill a senzill, i quan els hàgim tret tots, els recopilarem en un EP. De moment tenim cinc cançons preparades, però encara està oberta la possibilitat que n’escriguem alguna més. En principi, es publicarà després de l’estiu.

 
Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, entrevistes, Mo'Roots, estrenes, edrvalencia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.