Actualitat

«Boig per tu», ara també en italià

La cantant italiana Chiara Pastò ha enregistrat «Ci Sei Tu», adaptació de l’èxit de Sau

| 15/05/2023 a les 11:30h

Chiara Pastò amb Pep Sala
Chiara Pastò amb Pep Sala | Arxiu Pep Sala
“Boig per tu” és la peça del ‘rock català’ més versionada. Dotzenes d’artistes n’han donat la seva visió i l’hem poguda sentir també en castellà i anglès, entre altres idiomes Ben aviat també la podrem gaudir en italià, en la veu de Chiara Pastò. Fa pocs dies, Pastò i el seu productor, Enrico Santacaterina, van ser a Santa Eulàlia de Riuprimer i van treballar sobre aquesta versió en italià. S’està ultimant el videoclip que es va enregistrar i ben aviat ja el podrem veure, i sobretot, escoltar.

Pep Sala ens explica el com i el perquè de “Ci sei tu”, que és com es diu la cançó en italià. “És una versió que va fer el meu amic Enrico Santacaterina, que és guitarrista, baixista… i molt bon músic. Amb l’Enrico ja havíem gravat dues cançons al disc Ops! Mireu què he fet (L’Indi Music, 2016). Fa uns anys, ell va adaptar el “Boig per tu” a l’italià per a un projecte que finalment no va sortir i ara està treballant amb una cantant molt interessant que es diu Chiara Pastò, que canta de meravella i que té un rotllo que se’n va cap al jazz. Han gravat aquesta versió del “Boig per tu”, que en italià es diu “Ci sei tu”, i han vingut a gravar el clip. Els ha fet il·lusió que jo també hi cantés. Fa poc que me l’han enviat i ha quedat molt xula”.

Pep Sala segueix presentant en directe el disc Sospitosos habituals (L’Indi Music) publicat amb Reynald Colom. A més, continua treballant amb Sau30, amb qui farà concerts durant aquest any. De moment no hi ha cap tema nou planificat, però s’estan plantejant la possibilitat de preparar un EP, tot i que no hi ha res decidit.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sau, boig per tu, Pep Sala, Chiara Pastò, sau30

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.