Actualitat

Quartet Mèlt commemora 10 anys de trajectòria amb 'Celebrem'

El nou disc és el primer amb Carolina Alabau, que va substituir Magalí Sare en la formació

La supersardana de l'any de la Cobla Contemporània i el Quartet Mèlt

| 26/05/2023 a les 13:00h

Quartet Mèlt
Quartet Mèlt | Arxiu RGB
Avui ha vist la llum el tercer disc del Quartet Mèlt, Celebrem (RGB Suports, 2023). Qui va ser el conjunt guanyador del concurs de corals de TV3 Oh Happy Day! el 2015, ha presentat aquest nou disc amb què vol commemorar els 10 anys de trajectòria de la formació. El quartet sabadellenc ha destacat que amb aquest nou disc vol demostrar que per petites que semblin les coses, sempre hi ha moltes coses a celebrar: la companyia, l’amistat, o el riure. "Ens encanta celebrar-ho tot, des que ens aixequem fins que ens n’anem a dormir", afirma el quartet.



Celebrem es tracta del primer disc de la coral en què participa la soprano Carolina Alabau, qui va substituir a Magalí Sare puntualment el 2019 i de manera definitiva el 2021. El disc segueix la marca de la casa del Quartet Mèlt i revisita en format a cappella tota mena de cançons destacades, tant de l'àmbit català com anglosaxó. Des de l'icònic "Toc de castells", una tonada imprescindible de qualsevol diada castellera, fins a "Qualsevol nit pot sortir el sol" de Sisa, passant per cançons infantils com "When You Wish Upon a Star" escrita per Leigh Harline i Ned Washington per al film de Disney Pinotxo (1940) o un tango com "La muerte del ángel" d'Astor Piazzolla.

El Quartet Mèlt ha publicat al llarg d'aquests deu anys dos discos més. El primer d'ells va ser Maletes (RGB Suports, 2016), que feia un viatge pels diferents referents que té la coral, i el segon va ser Xarrampim! (RGB Suports, 2017), un disc de nadales arranjades per a l'ocasió pel músic Joan Albert Amargós. A més, el 2019 va estrenar l'espectacle Imparables, que explica la història de Catalunya a través de 100 cançons icòniques.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Celebrem, actualitat, Quartet Mèlt

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.