Actualitat

Tot a punt per a la final de la segona edició d''Eufòria'

Avui se celebra la final de la segona temporada del concurs de talents de TV3

Alèxia, Carla i Jim buscaran fer-se amb el primer lloc i un premi que inclou un contracte discogràfic i cantar la cançó de l'estiu de TV3 amb Lildami

| 09/06/2023 a les 17:00h

La final d'Eufòria en la seva primera edició
La final d'Eufòria en la seva primera edició | Juan Miguel Morales
Aquesta nit, se celebra la gran final de la segona temporada del concurs de talents de TV3 Eufòria. Les tres finalistes, Alèxia (Constantí, 2001), Carla (Terrassa, 2000) i 'Jim' (Granollers, 2003), competiran per proclamar-se com a grans guanyadores del concurs. El premi guanyador inclou tant un contracte discogràfic amb Música Global com cantar la cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio amb el cantant Lildami, qui també és membre del jurat del programa.

De moment, de la final se sap que cada concursant interpretarà dues cançons dalt de l'escenari i, per ara, se'n saben una de les dues de cadascuna. Alèxia entonarà "Vestida de nit" de Sílvia Pérez Cruz, Carla es farà seva "Don't Rain On My Parade", popularitzada per Barbra Streisand, i Jim cantarà "I'm Outta Love" d'Anastacia. A més, la gran final comptarà amb els setze concursants sobre l'escenari, ja que els tretze concursants ja eliminats faran les segones veus de les diferents actuacions.

La mecànica de les votacions de la final serà com la de l'any passat. Després d'una primera ronda d'actuacions, s'obriran les votacions i la concursant menys votada es convertirà en la tercera classificada. Les altres dues concursants tornaran a actuar per a oferir la seva altra cançó i llavors es durà a terme la votació definitiva que determinarà qui és la gran guanyadora. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Eufòria final, Eufòria 2, Eufòria, actualitat

COMENTARIS

Jim, simply the best

Anònim, 09/06/2023 a les 18:41

Ens porta sorprenent totes les gales, i ha fet una evolució brutal. Crec que és una digne guanyadora del programa, tot i que la Carla i l'Alèxia també són dos monstres d'escenari. Molta sort a les tres i en especial a la Jim (et votaré).

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.