Estrenes

Aiala debuta en català amb «Fins que deixi de fer mal»

Estrenem en exclusiva la primera cançó en català que escriu la cantant barcelonina Aiala

Aiala: «El disc són tots els dimonis interns jugant a pilota dins el meu cervell»

| 15/06/2023 a les 13:00h

Aiala
Aiala
Amb ja tres discos a l'esquena, la cantant barcelonina Aiala ha estat una de les figures que ha aprofundit més en barrejar el pop i el soul amb el hip-hop i les bases electròniques. Fins ara, ho havia fet majoritàriament en anglès i, en algunes ocasions, en castellà. Ara, però, s'ha atrevit en català a "Fins que deixi de fer mal", que ha comptat amb la col·laboració a les bases del productor i guitarrista Scotty DK. Avui, l'estrenem en exclusiva.


"Fins que deixi de fer mal" és una cançó reparadora. Lluny dels clixés de l'alegria i el bon-rotllisme de les cançons d'estiu, Aiala es mostra sincera i vulnerable i deixa clar que no es pot estar alegre sempre, malgrat que sempre s'ha d'intentar. "Amb l'art es transformen emocions, i amb aquesta cançó jo he curat ferides. Per això, encara que no té una lletra feliç, la cançó té un punt de brillantor i esperança, com el videoclip", relata la barcelonina.

Aquesta nova cançó és la primera que Aiala compon en català. Malgrat que la barcelonina feia anys que s'havia plantejat començar a escriure en català, no ho ha fet fins ara perquè les idees que havia escrit anteriorment no li feien el pes per a ser publicades. El 2021, per això, TV3 li va demanar de participar en el disc de La Marató, on va versionar al català "Seràs en el meu cor" (original de Phil Collins), que l'artista va acabar publicant també per la seva banda.

Paral·lelament, també és la primera cançó que l'artista publica amb el productor i guitarrista granollerí Scotty DK (Flora, Mama Dousha, Spxxn P). A "Fins que deixi de fer mal", s'ha ocupat de crear les bases instrumentals i Aiala destaca que és una persona molt creativa i que musicalment ha entès la idea de la cançó des del principi. "Estic molt contenta de poder crear coses amb ell", conclou.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Aiala, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.