Estrenes

Quimo, Fortuu i Hattyy et volen conèixer

Estrenem en exclusiva «Et vull conèixer a tu», el primer tema de l'EP conjunt 'Dopamina'

| 22/06/2023 a les 12:15h

Hattyy, Quimo i Fortuu
Hattyy, Quimo i Fortuu
Quimo, Fortuu i Hattyy són tres joves amics que comparteixen la passió per la música urbana. Després que cadascú hagi publicat diverses cançons en solitari, han decidit unir forces per a llençar un EP conjunt: Dopamina (RGB Suports, 2023), que veurà la llum aquest divendres. Abans, però, estrenem en exclusiva el videoclip de la primera cançó: "Et vull conèixer a tu".


"Et vull conèixer a tu" és el desig convertit en cançó. Al llarg del tema, Quimo, Fortuu i Hattyy es van alternant les estrofes per fer d'aquest nou tema una declaració d'amor per a aquella persona que els agrada i tot el que voldrien fer amb ella. La lletra, que juga amb la sensualitat sense puritanismes, mostra com el desig i la dopamina s'entrellacen en l'anhel del plaer, la felicitat i les emocions compartides.

A escala sonora, destaca l'ultraprocessament de les veus, propi del gènere, amb efectes i filtres com l'autotune, i unes bases electròniques que han estat mesclades i produïdes pels mateixos cantants, amb Miquel Gil en la masterització. Per la seva banda, el videoclip ha estat dirigit per Aleix Works.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, quimo, fortuu, hattyy, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.