Publireportatge

El Clotilde Fest segueix amb Roger Padrós i Edu Esteve

La segona jornada del cicle del Palau Robert de Barcelona continua amb la programació d'Europa FM

Arrenca el Clotilde Fest

| 27/06/2023 a les 17:00h

Roger Padrós i Edu Esteve
Roger Padrós i Edu Esteve
El Clotilde Fest continua al Palau Robert. Després de la primera jornada programada per Flaixbac amb Triquell i Els Catarres, el cicle continua el 28 de juny a partir de les 20:30h amb la programació de l'emissora Europa FM, que portarà a Roger Padrós, Edu Esteve i Dj Bulma Beat.

ROGER PADRÓS
El cantant, compositor i pianista de Polinyà Roger Padrós va debutar amb el disc Mil más (48 Volts Recordings, 2019), i al cap de poc va participar al concurs de talents La Voz. Després de formar-se en interpretació i cant, va gravar el primer treball en català, La vida és millor (U98 Music, 2022), que factura un pop d’autor melòdic i lluminós, i que reivindica el gran miracle de la vida.


EDU ESTEVE
L’artista i compositor badaloní ha fet eclosió com un dels concursants més populars del concurs de nous talents Eufòria de TV3, en què va quedar a les portes de la final. El carisma i la personalitat d’Edu Esteve ha sabut connectar amb un públic fidel. Després d’actuar a festivals com el Jardins de Pedralbes i el Sons del Món i de gravar el seu primer treball, Fènix (autoeditat, 2021), ha preparat a consciència l’EP Ara o mai, publicat amb el segell Música Global, que inclou clars senzills com “La primavera” –coproduït amb Adrià Salas (La Pegatina)–, “No vull despertar” o “La cadena”, que mostren la seva versatilitat d’estils.


DJ BULMA BEAT
Una aposta pels sons més eclèctics i de totes les fusions possibles del house al pop, el dance, l’EDM (Electronic Dance Music) o el rock, sense oblidar els grans èxits dels vuitanta i noranta del segle passat. Després de punxar als millors clubs de Barcelona, DJ Bulma Beat aposta amb la mateixa passió per la música que desprèn i contagia la pista de ball, on la gent aconsegueix gaudir tant o més que ella mateixa.



El cicle continuarà el 5 de juliol amb la programació d'Els 40, amb Figa Flawas i The Tyets; i el 12 de juliol, quan Rac 105 hi portarà Mariona Escoda i Porto Bello. Les entrades es poden adquirir a través del Carnet Jove, o a través de cadascuna de les diferents emissores que programen les actuacions.

Contingut relacionat

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, publirreportatge, Clotlide Fest, Europa FM, Roger Padrós, Edu Esteve, DJ Bulma Beat, Clotilde

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.