estrenes

El «Perreo» rocker de La Tour de Carol

Estrenem el nou videoclip de la banda barcelonina La Tour de Carol

| 05/07/2023 a les 11:30h

La Tour de Carol
La Tour de Carol
Dia de ressaca, despertant-te convençut que ho has fet tot malament, i enyorant la persona que estimes. Qui més qui menys, tothom ho ha viscut, i La Tour de Carol n'ha volgut fer una cançó. La banda barcelonina, que ha facturat una de les cançons més radiades del mes de juny -"Cremant carretera"-, ens presenta avui en primícia el nou senzill, "Perreo", amb un videoclip realitzat per Guillem Martín i Pau Velasco.


Tot i que el títol de la cançó ho pugui fer pensar, La Tour de Carol no ha abandonat el seu pop-rock alternatiu per endinsar-se en el món del reggaeton, sinó que "un perreo dels que toquen ben avall" és una de les coses que el grup canta que faria per a la persona estimada.

I és que amb "Perreo", els de La Tour de Carol ens porten per un relat que arrenca en un dia de ressaca, amb ganes de veure a qui estimes, i amb la sensació d'haver fet "les coses mal fetes". Però per remeiar-ho i demostrar l'amor a l'altra persona, citen totes aquelles coses que farien per ella: adoptar més de quatre gats, perrejar en una festa o escriure una batxateta lenta.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, La Tour de Carol, actualitat

COMENTARIS

Cada día millor

Jj, 05/07/2023 a les 12:41

No puc esperar escoltar tot el que treguin. Cada día mes pros

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.