Verkami

Damas de España porta quotidianitat i humor a Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

El grup de les Terres de l'Ebre busca finançament per al seu nou EP

| 22/07/2023 a les 14:00h

Damas de España
Damas de España
Article patrocinat per Verkami
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una proposta nova que es troba en plena campanya a Verkami: el primer EP de Damas de EspañaGuardado en borradores.

DAMAS DE ESPAÑA
El grup Damas de España neix de la complicitat d'un grup d'amigues de les Terres de l'Ebre que es va reunir durant la pandèmia per jugar amb la música i passar una bona estona. El nom de la formació s'inspira en una antiga marca de sabó dirigida específicament a les dones. En veure aquest nom, el grup va decidir apropiar-se d'ell per reivindicar que les dones poden ocupar altres espais fora de l'àmbit domèstic.

El nou EP Guardado en borradores reviu la música pop-rock que sonava a la ràdio als 2000. Produït per Bernat Mola i mesclat a l'estudi Airestudios, aquest primer disc del grup ebrenc narra històries quotidianes en les quals exploren l'amor en totes les seves formes, sempre amb lletres inclusives i un toc d'humor.

Per finançar aquest projecte, Damas de España ha decidit llançar una campanya a la plataforma de micromecenatge Verkami. Els diners recaptats serviran per cobrir les despeses de gravació i producció del disc, entre d'altres. Els micromecenes que hi col·laborin podran gaudir de recompenses com un CD físic del disc, samarretes, pòsters, entre moltes altres.

 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, verkami, damas de españa

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.