Sona9

Arriba la final del Premi Verkami per Votació Popular del Sona9

La final serà en línia i tindrà lloc al llarg de tot el diumenge 16 de juliol

Hi competeixen els deu grups més votats en cadascuna de les preliminars del concurs

| 12/07/2023 a les 12:30h

Imatge il·lustrativa
Les deu propostes amb més vots en els concerts preliminars del concurs -Ánimos ParrecCompte, Eloi DuranFossJuli BarreroMontfloritNeptú, Núria DuranOxigenSa Pena- es disputaran la final en línia del Premi Verkami per Votació Popular el proper diumenge 16 de juliol. Durant tot el dia es podrà votar a través de les webs d'Enderrock i Sona9. La proposta amb més vots passarà directament a la semifinal del Sona9.
 
Durant tot el diumenge, es podrà votar en línia el grup preferit d'entre els finalistes del vot popular de cadascun dels concerts preliminars: a l'espai Orfeó de Lleida, on va guanyar Neptú; a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm de Barcelona, on MontfloritCompte i Núria Duran es van guanyar la simpatia del públic; al Teatre Xesc Forteza de Palma, on va sobresortir la proposta d'Ánimos Parrec; a la sala 16 Toneladas de València, on va guanyar Sa Pena; a la sala Stroika de Manresa, on va brillar Foss; a l'Auditori Municipal d'Ordino, on Juli Barrero va convèncer el públic; a la Capsa de la Música de Tarragona, amb Eloi Duran com a vencedor del vot popular; i a la sala La Mirona de Salt (Girona), en què Oxigen va guanyar.

El grup que obtingui més vots diumenge passarà automàticament a la semifinal del Sona9 2022, i també serà el guanyador del Premi Verkami per Votació Popular, dotat amb 1.000 € en material musical i descompte del 100% sobre els serveis de la plataforma de micromecenatge Verkami. Les semifinals consistiran en una actuació al festival Acústica de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic, les Festes de Santa Tecla de Tarragona o a La Mercè de Barcelona. Després de les semifinals del Sona9 el jurat escollirà els sis finalistes que accediran a la darrera fase del Sona9 2023.

DESCOBREIX ELS FINALISTES AL PREMI VERKAMI PER VOTACIÓ POPULAR

ÁNIMOS PARREC
(rock&roll · Sant Joan)



COMPTE
(drill · Torrelavit)



ELOI DURAN
(indie pop · Tarragona)



FOSS
(indie-folk · Barcelona)



JULI BARRERO
(cançó-folk d'autor · La Massana)



MONTLORIT
(indie-rock · Barcelona)



NEPTÚ
(synthpop · Lleida)



NÚRIA DURAN
(indie-folk · Barcelona)



OXIGEN
(pop · Girona)



SA PENA
(música urbana · Pedreguer, Gandia)







El Sona9 és un concurs organitzat per Enderrock, Catalunya Ràdio - iCat i TV3, amb el suport dels Departaments de Cultura i Joventut de la Generalitat de Catalunya, la Generalitat Valenciana i els governs de les Illes Balears i Andorra, la col·laboració de Cases de la Música, Fundació SGAE i AIE i el patrocini d’Estrella Damm.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9, votació popular, ve, verkami, 23sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.