Festivals

Zoo, Ginestà, Vicco i Boye són els grans noms de la programació d'Estrella Damm a La Mercè

Els quatre artistes actuaran el pròxim 22 de setembre a l'escenari Mediterràniament de la Platja del Bogatell

La Mercè torna amb un centenar de concerts per tota Barcelona

| 12/09/2023 a les 17:15h

Un concert a la Platja del Bogatell en una edició anterior de La Mercè
Un concert a la Platja del Bogatell en una edició anterior de La Mercè | Xavier Mercadé
Ja queda poc més d'una setmana per a La Mercè i avui Estrella Damm ha anunciat els concerts que programarà en el marc de la Festa Major de Barcelona. Zoo és la gran novetat, que se suma als noms ja anunciats anteriorment: BoyeGinestàVicco. Tots quatre artistes actuaran el pròxim 22 de setembre a l'escenari Mediterràniament de la Platja del Bogatell.

El primer a pujar sobre l'escenari serà el cantant barceloní Boye, que a partir de les 21 h presentarà els diferents senzills que ha publicat fins ara, com "Drama Queen", "NA" i "Veni vidi vici", entre altres. A les 22:30 h serà el torn del duet de Sant Andreu del Palomar Ginestà, que repassarà tant les cançons del seu últim disc Suposo que l'amor és això (Kasba Music, 2022) com els seus últims senzills, "Em bategues" i "De tot el món". A més, serà el darrer concert de Ginestà a Barcelona en aquesta gira d'enguany.

A mitjanit, arrencarà el concert de la banda de Gandia Zoo, que deu mesos després d'omplir el Palau Sant Jordi retornarà a la capital catalana per a repassar tots els seus grans èxits, com "Tobogan", "Ventiladors", "Estiu", "Vull" i "Corbelles". Per últim, a les 2 h, Vicco cantarà cançons inèdites, alguna versió sonada i, com no, "Nochentera", el senzill que la tianenca va presentar al Benidorm Fest 2023.

Paral·lelament, els dies 24 i 25 de setembre, l'Antiga Fàbrica Estrella Damm acullirà els concerts de la programació del Barcelona Acció Musical, que programarà diferents artistes emergents com Remei de Ca la Fresca, Nerve Agent, PabloPablo o Poly Chain, entre molts altres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, La Mercè 2023, Zoo, Ginestà, Vicco, Boye

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.