Actualitat

Antònia Font amplia la seva tornada amb una gira per teatres

La banda mallorquina oferirà divuit concerts per diversos teatres dels Països Catalans al llarg del 2024

| 28/09/2023 a les 10:30h

Antònia Font, en el seu concert al Palau Sant Jordi
Antònia Font, en el seu concert al Palau Sant Jordi | Carles Rodríguez
Antònia Font tanca la seva gira d'enguany aquest dissabte al Palau Firal de Girona dins del Temporada Alta, i hi havia la incògnita de si aquest seria l'últim concert del seu retorn iniciat el 2022. Avui, però, la banda ha desvelat que no ho serà pas, ja que ha anunciat una nova gira de divuit concerts per a 2024 que els portarà per als principals teatres dels Països Catalans. Les entrades es posaran a la venda el pròxim 3 d'octubre a partir de les 11 h.
 

"La tornada s’ha fet curta i després d’aquests concerts de gran format ens hem quedat amb ganes de seguir. Ara, però d’una manera més intima, petita i propera", ha explicat la banda a través de les seves xarxes. Així, Antònia Font engegarà aquesta nova gira el 26 de gener al Teatre Auditori de Sant Cugat i al llarg de l'hivern i la primavera, farà parada al Teatre Auditori de Granollers (27 de gener), al Palau de la a Música Catalana de Barcelona (8 de febrer), a l'Auditòrium de Palma per partida doble (29 de febrer i 1 de març), al Teatre Fortuny de Reus (9 de març), al Teatre Kursaal de Manresa (7 d'abril) i a l'Atlàntida de Vic (3 i 4 de maig). 

Ja en la temporada d'estiu, la gira de la formació palmesana també farà parada per diferents festivals d'estiu com l'Embassat de Sabadell (16 de maig), el Talarn Music Experience (21 de juliol), el Sons del Món de Roses (2 d'agost) i el Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols (8 d'agost). A més, durant l'època estival, hi haurà altres concerts per teatres i auditoris com el del Palau de les Arts de València (15 de juny) i el del Camp de Mart de Tarragona (27 de juliol). En la recta final de la gira, Antònia Font també passarà per l'Auditori d'Escaldes-Engordany (4 d'octubre), l'Atrium de Viladecans (30 de novembre) i l'Auditori de Girona (14 de desembre).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Antònia Font, actualitat, gira

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.