actualitat

Enderrock Sona d'octubre amb Clara Peya, Maio i Paula Valls

El dimarts 10 d'octubre presentem a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm el número 355 de la revista Enderrock

Hi actuaran Maio i Paula Valls i Clara Peya explicarà el seu disc en directe

| 03/10/2023 a les 18:00h

Clara Peya, Maio i Paula Valls
Clara Peya, Maio i Paula Valls
El pròxim dimarts 10 d'octubre, Clara Peya, Maio i Paula Valls ens acompanyaran en l'Enderrock Sona d'octubre per mostrar-nos els seus respectius projectes. L'acte començarà a les 19:30 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 355 de la revista Enderrock, de la qual Maio i Clara Peya són portada. Per poder gaudir de l'acte, amb un/a acompanyant, cal omplir una inscripció prèvia.

A les 19 h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm i a les 19:30 h començarà l'Enderrock Sona amb la  conversa en directe amb Clara Peya sobre el seu nou disc Corsé (Vida Records, 2023). Tot seguit, Paula Valls, repassarà algunes cançons del seu treball discogràfic de retorn Començar de nou (Satélite K, 2023) i, finalment, Maio pujarà sobre l'escenari per a presentar el seu segon llarga durada Suau (Propaganda pel Fet!, 2023).

 

___
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat, i caldrà que duguin aquesta autorització signada.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Enderrock Sona, actualitat, Clara Peya, Maio, Paula Valls

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.