Actualitat

The Tyets reactualitza els seus èxits a 'La tieta sessions'

El duet mataroní The Tyets presenta una 'live session' d'«El tonteo», «Clar que t'he trobat a faltar» i «Coti x coti» amb les col·laboracions de Mushka, Julieta i la Cobla Sant Jordi

| 26/10/2023 a les 17:30h

The Tyets a 'La tieta sessions'
The Tyets a 'La tieta sessions' | Jaume Quílez
The Tyets ha sorprès avui amb una nova live session batejada com a La tieta sessions. En aquesta nova entrega, el duet mataroní versiona en format de directe tres de les cançons més icòniques del seu darrer disc Èpic solete (Luup Records, 2023): "El tonteo", "Clar que t'he trobat a faltar" i "Coti x coti". A més, no ho fan sols perquè compten amb les col·laboradores originals de les primeres cançons, Mushka i Julieta, i per l'aclamat "Coti x coti" tenen el suport de la Cobla Sant Jordi, qui ja ha interpretat la cançó en diverses ocasions.


La tieta sessions engega amb "El tonteo" en una espècie de taller mecànic on es pot veure The Tyets i Mushka envoltat d'una bastida juntament amb diversos cotxes i nombrosos pneumàtics. La versió del tema mostra els diferents arranjaments que la banda incorpora en el seu directe, com una darrera part que compta amb una divertida melodia passada pel sedàs de la cúmbia. Tot seguit, "Clar que t'he trobat" a faltar es trasllada a un bosc on Julieta llueix un vestit i un vel al cap i The Tyets van vestits amb camisa i tratge, acompanyats de l'habitual banda del duet i un inesperat quartet de corda. Finalment, la versió de "Coti x coti" defuig totalment de la versió original i presenta una versió interpretada únicament amb instruments, prescindint d'instruments de l'àmbit del pop-rock i d'elements electrònics a excepció de l'autotune en la veu.

El vídeo dirigit i produït per la productora Buum Films amb Sergi Pujantell al capdavant, compta amb el suport de la Confederació Sardanista de Catalunya i la Generalitat de Catalunya. Aquesta live session serà el preàmbul dels futurs senzills que The Tyets està preparant. A més, en la descripció del vídeo penjat a YouTube, s'hi pot llegir "La tieta sessions volum 1", deixant entreveure que aquest format amb arranjaments de la seva posada en directe tindrà continuïtat en un futur.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, live session, La tieta sessions, The Tyets, Mushka, Julieta, Cobla Sant Jordi

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.