Actualitat

Joan Miquel Oliver publica el seu setè disc 'Electronic devices'

El músic sollerí Joan Miquel Oliver publica el seu primer treball amb noves cançons després de la reunió d'Antònia Font

| 06/10/2023 a les 14:00h

Joan Miquel Oliver
Joan Miquel Oliver | Juan Miguel Morales
Joan Miquel Oliver ha publicat avui el seu setè treball en solitari, Electronic Devices, que per primer cop en la seva trajectòria, està editat pel nou segell del seu management Oigo Discos. Aquest nou disc és el primer del músic solleric que conté noves cançons d'ençà del retorn d'Antònia Font. La banda, amb la qual Oliver es va donar a conèixer en el món musical com a guitarrista i compositor, va reprendre la seva activitat l'any passat amb el disc Un minut estroboscòpica (Primavera Labels, 2022) i una gira de concerts que recentment s'ha ampliat fins a finals de 2024



El nou treball d'Oliver explora les diferents possibilitats del pop, des dels espais més mainstream fins als racons més experimentals. Per aquest motiu, s'hi poden escoltar temes de clara inspiració del pop dels vuitanta, com el senzill discotequer "Robot mayordomo" o la synthpop de "Barra lliure", però també d'experimentals com "50 euros", que recupera parcialment les sèries dodecafòniques del disc Aventures de la nota la (Produccions Blau, 2020) i que compta amb un àudio de Whatsapp que el seu amic Javier Dalmau li va enviar per explicar com havia trobat un bitllet al carrer.

L'única col·laboració del disc és la de la cantant italiana Stefania Lusini, qui col·labora breument a "Robot Mayordomo" i també canta en el segon avançament "Siento Feelings". La portada del disc és una il·lustració de la pintora Cinta Vidal, que ha ajuntat tota mena de dispositius electrònics en la portada.


La gira de presentació d'Electronic Devices arrencarà l'11 de novembre a l'Auditori de Porreres, el 25 de novembre a Razzmatazz dins del Cruïlla Tardor, l'endemà al Loco Club de València i el 8 de desembre a la sala Nell's de Londres. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, joan miquel oliver, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.