Actualitat

El Sona9 2023 desvela demà els seus finalistes

Demà 1 de novembre a les 18h, s'emet un programa especial a través de la web i l'aplicació de Catalunya Ràdio

S'hi faran públics quins tres concursants passen a la gran final

| 31/10/2023 a les 18:30h

Imatge il·lustrativa
Demà 1 de novembre, arriba un capítol especial del Sona9. A partir de les 18h, l'espai radiofònic conduït per Lluís Gendrau emetrà a través de la web i l'aplicació de Catalunya Ràdio un programa especial amb les novetats més destacades del concurs de bandes emergents.

En aquesta nova entrega especial del programa, s’anunciaran els tres artistes que actuaran a la final del concurs, que se celebrarà el pròxim dimecres 15 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona. Dels sis concursants que encara continuen al concurs -Eloi Duran, Núria Duran, Neptú, Sosun Dance, Roserona i Foss-, tan sols tres podran passar a la darrera fase del certamen. El Sona9 està organitzat per iCat-Catalunya Ràdio, TV3 i Enderrock, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, el patrocini d’Estrella Damm, i la col·laboració de Cases de la Música, Fundació SGAE, AIE i els governs valencià, balear i andorrà.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, sona9, actualitat, sona9 d'icat, Roserona, Foss, Núria Duran, Eloi Duran, Sosun Dance, Neptú, Sona9 d'iCat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.